PARTNERI: U izradi !!!

 

 

 

O nama

Poduzeće GRABAR d.o.o. - VARAŽDIN, osnovano je 1994.godine, kao prvo privatno poduzeće takve vrste na području Republike Hrvatske. Prvobitna djelatnost poduzeća bila je  servisiranje, baždarenje i ovjeravanje vodomjera za hladnu vodu.

Uz nadogradnju vlastitih ispitnih laboratorija ( ispitni laboratorij za vodomjere za hladnu vodu - jedini u RH do protoka 900m3/h - DN 250-300mm, za toplu vodu - donedavno jedini u RH - , te za servisiranje i ispitivanje mjerila toplinske energije - jedini u RH osposobljeni za pružanje kompletne usluge dijagnostike, servisiranja, te ispitivanja mjerila na sva tri protokola / ispitivanje temperaturnih sondi / ispitivanje računske jedinice i ispitivanje volumenskog dijela mjerila ), postajemo lider u regiji u ovom djelu mjeriteljske djelatnosti.

U samim počecima uspostavljamo kooperativnu suradnju po pitanju proizvodnje vodomjera sa njemačkim poduzećem ABB Messtechnik GmbH, danas primenovani koncern ELSTER Messtechnik GmbH , a od 2015.g. proširujemo svoju suradnju na koncern MADDALENA s.P.a. ( jedan od vodećih koncerna u EU u proizvodnji vodomjera i svih drugih vrsta brojila i mjerila za vodu).Također posjedujemo i vlastite pogone za proizvodnju rezervnih dijelova za vodomjere ( proizvodi od plastike, proizvodi od gume, vlastiti grafički odjel za tampon tisak... )

Trenutno zapošljavamo 30 visokokvalificirana djelatnika obučenih za obavljanje gore navednih djelatnosti.

U pogledu usvojenosti i primjene najsuvremenijih tehnolgija, opremljenosti etalonima, mjernom i pomoćnom opremom, te stručnom i tehničkom osposobljnošću osoblja, svi ispitni laboratoriji poduzeća GRABAR d.o.o. ispunjavaju najstrože europske norme i zahtjeve ( vidi certifikate ).

Strateški cijevi politike kvalitete poduzeća GRABAR d.o.o. su:

- potpuno zadovoljstvo kupca u smislu zadovoljenja svih zahtjeva za isporuku novih                 proizvoda, kao i na obavljene usluge

- uska suradnja sa koopertivnim partnerom i drugim dobavljačima - partnerstvo u ostvarenju   zahtjeva kupaca

- zapošljavanje dovoljnog broja stručnog osoblja i njihovo trajno usavršavanje na području        djelovanja poduzeća

- motiviranje zaposlenika i njihov puni angažman na poboljšanju kvalitete

- stalno i trajno poboljšavanje sustava kvalitete

- doprinos zaštiti čovjekove okoline

Naša stalna usmjerenost na kupca i smislu zadovoljavanja svih njegovih zahtjeva naš je primarni cilj, a kvalitete isporučenih proizvoda i kvaliteta izvršene usluge jedino je mjerilo vrednovanja naše uspješnosti i temelj na kojem gradimo našu dugogodišnju i vrlo uspješnu suradnju sa našim poslovnim partnerima diljem cijelog teritorijanog područja Republike Hrvatske. 

ZNANJE, ISKUSTVO, TRADICIJA I KVALITETA !!!

 

Sa štovanjem !

 

Vlasnik i stručni savjetnik                   Direktor                               Quality Manager

       Ivan Grabar                                  Ivana Grabar                        Goran Keretić
                                                          Stefan Grabar